Posts

Showing posts from April, 2014

Perkhemahan Perdana Tingkatan 5

Image
Assalamualaikum and Hai

Welcome back to me ! Almost a year aku tak update something entry hehe takde cerita menarik nak kongsi sebenarnya *Penipu besar* Pendekkan masa aku sebenarnya just nak cerita pengalaman aku menjadi sebahagian dari Helpers ke Perkhemahan Perdana  Form 5 tahun ni at Sekayu,Kuala Berang.
Seriously seronok pergi ke sini even ade sedikit aku rasa aku tak diperlukan  /fliphair/ 6 orang budak Form 4 yang menjadi helper ni termasuk  aku,anis,qiss,gegirl,hajar and jannah.Ex-students dua tahun lepas pun  datang and they are Kak Fatin,Kak CK,Kak Husna,Kak Epoh,Bro Syakir, Syahmi,Afiq and Si Budak Baju Merah as aku tak tahu nama dia apa act.
First time ever bila aku sampai sana aku kena "menyiang" ikan kau tahu? Hehe (Y) Waktu tu aku blah macam tu sebab semua tempat dah dipenuhi w/o using a knife siang ikan tu.Tak silap aku ikan tu ikan selayang and sungguh aku rasa geli tahap apa aku tengok darah keluar mencurah curah tak henti henti and aku terus masuk ke bahagian dap…